Investigation Reveals Cruel Reality for Pigs Reared for Parma Ham Film Sledujte země Gostream Itálie 123movies Dokumentární tt8242536 : 0xbt

Investigation Reveals Cruel Reality for Pigs Reared for Parma Ham Film Sledujte země Gostream Itálie 123movies Dokumentární tt8242536

    Jesse Nelson
    By Jesse Nelson

    Investigation Reveals Cruel Reality for Pigs Reared for Parma Ham země gostream Itálie 123movies Dokumentární tt8242536

     

     

    image

    STREAM

     


    doba trvání - 10 minut / datum vydání - 2018 / Země - Itálie.
    Consorzio se nyní rozrostlo na rodinu 150 producentů Prosciutto di Parma, kteří dodávají téměř 9 milionů šunek ročně na trhy po celém světě. Produkce Prosciutto di Parma je stále upravena přísnými zákony, které definují vlastnosti Prosciutto di Parma, identifikované Parmskou korunou na každé šunce.
    Prasata Tajemství Parma šunky začíná pečlivým a přesným výběrem prasat. Parmská prasata musí být speciálně chovaná plemena White White, Landrance a Duroc, narozená a vychovávaná povolenými chovnými farmami umístěnými v 10 regionech střední a severní Itálie.
    Šetření odhaluje krutost a zanedbávání v Hormel Foods 'Pig Dodavatel. Mučení a krmení prasat otcem a nevlastní matkou. Šetření odhaluje krutou realitu prasat chovaných pro Parma.
    Aktivisté za práva zvířat říkají, že v prestižním prosciuttu v Itálii je krutost po tom, co vyšetřovací vyšetřování zjistilo, že prasata držená v nepříznivých podmínkách na některých farmách, které dodávají maso pro parmskou šunku. Italská Anti-Vivisection League (LAV), která získala záběry natočené tajně na šesti prasečích farmách.

    Vyšetřování odhaluje krutost a zanedbávání u Hormel Foods.

     

    Plný text "NEW. Internet Archive: Digital Library of. Proč Prosciutto di Parma. Prosciutto Di Parma. Promiňte, Evropané, ale vaše prasečí farmy jsou stejně hrozné. Tady je. Jak je běžné v Itálii, udržuje svá prasata na farmě déle než konvenční evropská zařízení pro chov prasat. Jeho prasata jsou posílána k porážce na 170-180 kg pro výrobu tradičních certifikovaných italských šunek, známých jako prosciutto di Parma (parmská šunka - bez klusáku) nebo prosciutto di San Daniele (šunka San Daniele - s klusákem. Šokující vyšetřování ukazuje krutou realitu chovaných prasat. Šetření odhaluje krutou realitu prasat chovaných pro Parma. Šetření odhaluje hrůzy, jak jsou prasata chována v Itálii pro šunky s vysokým koncem - Tento článek obsahuje video a obrázky, které někteří lidé mohou.

    Prasata chovaná pro parmskou šunku drženou v nezákonných podmínkách, tajné záběry odhalí. Tajně získané záběry odhalují, jak tisíce prasat chovaných pro parmskou šunku prodávaných v Británii jsou drženy v špinavých, krutých a nelegálních podmínkách. Utajené vyšetřování zjistilo, že zvířata žijící v špinavé.

     

    Vyšetřování odhaluje špinavé podmínky prasat chovaných pro